FAQ

Her kan du finde svar på de mest adspurgte spørgsmål.

Vi har åbent på telefonerne og på adressen fra
Mandag-Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:00

AQsorb er navnet på vores bæredygtige akustikplader

Vores akustikplader er fremstillet af plastikflasker som er fisket op fra verdenshavene. Flaskerne hakkes om laves om til fibre som derefter bliver omdannet til fibervæv som bliver komprimeret og trådes til vores AQsorb plader.

Du behøver ikke at have CVR nummer eller drive virksomhed for at handle ved os. Vi hjælper gerne med at visualisere dit projekt selv om du handler som privat kunde.

Vi har vores plader i omkring 38 forskellige farver dog varierer farvesortimentet i forhold til hvilken tykkelse plade man ønsker. 

Hvis man vælger en AQsorb plade i tykkelsen 9mm kan man frit vælge mellem alle tilgængelige farver. 

Hvis man i stedet vælger en 12mm fås de kun i 5 forskellige farver som mest dækker hvid, sort og gråtoner.

24mm AQsorb findes kun i sort, antracit og mørkegrøn.

Vores AQsorb akustikplader findes i 9mm, 12mm og 24 mm.

Den mest indlysende løsning er at  påsætte vores AQsorb plader på overflader i det rum hvor man oplever dårlig akustik. Disse overflader kan være i loftet, på væggen eller under borde. Vi producere også bord- og gulvskærme til blandt andet åbne kontormiljøer.  

Produktet bliver ikke bedre lydabsorberende fordi det er tykkere. For at få en god lydabsorbering skal lyden kunne gennemtrænge pladen for at bliver absorberet. Vores AQsorb plader er sammensat på en måde så en almindelig 9mm plade i fleste tilfælde er nok.

Til loft og væg montering er 9mm AQsorb ofte nok. Hvis man øsnker mere stabilitet i form af bord-og gulvskærm kan det bedre anbefales at bruge 12mm eller 24 mm.

Det er blevet meget populært at skære dekorative mønstre i Aqsorb pladerne til ophæng, da det skaber et sofistikeret udseende. Hvis man ikke ønsker at have en hel plade hængende kan man også få skåret forskellige figurer af pladen. Herunder er heksagoner, polygoner og cirkler et populært valg.

Hvis man vil gå den mere kreative rute er det faktisk muligt at få skåret næsten hvad som helst i vores AQsorb plader.

Du er altid velkommen til at komme forbi på vores adresse og se vores showroom og få en uforpligtende snak med en af vores ansatte.
Det er dog bedst hvis du ringer i forvejen og aftaler et møde.