AQsorb Akustikplader

AQsorb World Map i farver

AQsorb Logo Screen

AQsorb Polygon Large Backlit LED

AQsorb akustikplader virker lydabsorberende

Vores AQsorb akustikplader bruges i stort omfang til indretning af hoteller, kontormiljøer og private boliger. Pladerne virker lydabsorberende og kan være med til at sikre et godt indeklima og en god rumakustik.

Pladerne leveres efter mål og findes i flere forskellige farver og to tykkelser – 9 mm og 12 mm. De kan placeres i rummet efter behov og leveres med fødder efter ønske.

Effektiv lydabsorption

Ved sammenligning med en del andre lydabsorberende materialer leverer vores akustiske AQsorb plader en relativt bedre auditiv oplevelse. AQsorb dæmper nemlig relativt lineært over hele frekvensspektret. Lyddæmpningen vil derfor føles mere naturlig, hvor man ved mange andre materialer vil opleve en refleksion af lyde med enten flere dybe eller lyse toner. AQsorb kan på effektiv vis styre støjniveauet i enhver situation.

Miljø & bæredygtighed

AQsorb konstruerer et link mellem ansvarligt forbrug og produktion. Der benyttes eksklusivt 100% genanvendeligt plast (PET). PET er den største bidragsyder indenfor genanvendelse af plast. Ved benyttelse af vores produkter er man helt automatisk med til at stabilisere jordens økosystemer og naturens biologiske stofskifte. Fremstillingsprocessen af AQsorb fortages ligeledes med de strengeste miljøhensyn.

Sikkerhed og design

AQsorb er allergivenligt, isolerende samt fås som brandhæmmende materiale. Med vores plader kan du således kombinere sikkerhed mod brandfare med kreativitet og design af specialiserede løsninger i den højeste kvalitet. AQsorb tilbydes i et bredt udvalg af farver og formater. Farver og størrelser kan ligeledes tilpasses efter behov. Skab synergi i indretningen med en kombination af tryghed, miljøhensyn, kreativitet og design.

Inspiration til brug af AQsorb akustikplader:

  • Hotel foyeren, mødelokaler og værelser
  • Restauranter og spisesale
  • Åbne kontormiljøer
  • Foredragssale og auditorier
  • Biblioteker og læsesale
  • Store rum på skoler og universiteter
  • Privat bolig – køkken / alrum og stue

AQsorb Color Guide

AQsorb 9mm akustikplader

AQsorb 12 mm brandhæmmende

AQsorb i 12 mm