AQdeco FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på vores mest stillede spørgsmål.
Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi har åbent på telefonerne og på adressen fra
Mandag-Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:00

AQsorb er navnet på vores bæredygtige akustikplader.

Du kan bestille akustikpladerne direkte på vores webshop. Hvis du ønsker pladen skåret på mål eller efter en særlig form, skal du kontakte os på info@aqdeco.com

Vores akustikplader består af 100% genanvendeligt PET, hvoraf op til 90% af dette allerede er genanvendt materiale i form af plastikflasker opsamlet fra verdenshavene. Plasten laves om til fibre, som derefter bliver omdannet til fibervæv,  der komprimeres og trådes til vores AQsorb plader.

Du behøver ikke at have CVR nummer eller drive virksomhed for at handle ved os. Vi hjælper gerne med at visualisere dit projekt, selv om du handler som privat kunde.

Du kan nemt bestille akustikplader eller filt på metermål på vores webshop.

Vores akustikplader kommer i et stort udvalg af farver og vi tilføjer løbende for at følge med tidens trends og tendenser. Du kan altid se hvilke farver vi har på lager, på vores webshop.

Vi har et stort udvalg af både teknisk filt og filt til dekoration. 

Vi deler dem ind i kategorierne HOBBYFILT, ULDFILT, NÅLEFILT og INDUSTRIFILT

Til dekoration anbefaler vi enten hobbyfilt eller uldfilt. Hobbyfilten er en prisvenlig filt til kreative projekter, hvor uldfilt ofte bliver brugt til bygge- og indretningsprojekter, da den er brandhæmmende og slidstærk. 

Hvis filten skal bruges til et rent funktionelt formål, kan man ofte finde nogle gode løsninger blandt vores nålefilt. Det er slidstærkt, syntetisk og fås mange gange med klæb på bagsiden.Vores nålefilt findes kun i sort og antracit.

Industrifilt er en virkelig kraftig uldfilt der enten kommer i råhvid eller grå. Denne type filt kommer i mange forskellige densiteter og bruges ofte til maskiner, smørring, osv. Det er en tekniskfilt med brandhæmmende egenskaber.

Vores AQsorb akustikplader findes i 9mm, 12mm og 24 mm.

Den mest indlysende løsning er at påsætte vores AQsorb plader på overflader i det rum, hvor man oplever dårlig akustik. Disse overflader kan være i loftet eller på væggen. Vi kan i samarbejde med dig udarbejde et design, der flot kan integreres med den eksisterende indretning. Vi producerer også bord- og gulvskærme til blandt andet åbne kontormiljøer.  

Produktet er ikke nødvendigvis mere lydabsorberende fordi det er tykkere. For at få en god lydabsorbering, skal lyden kunne gennemtrænge pladen for at bliver absorberet. Vores AQsorb plader er sammensat på en måde, så en almindelig 9mm plade i fleste tilfælde er nok.

Til loft- og vægmontering er 9mm AQsorb nok. Hvis man ønsker mere stabilitet i form af bord- og gulvskærm kan det anbefales at bruge 12mm eller 24 mm. 

Skriv eller ring gerne til os; vi vil meget gerne vejlede dig i hvilken tykkelse akustikplade, der er relevant til dit projekt.

Det er nemt at skære og tilpasse vores AQsorb akustikplader. Du kan finde en guide til hvordan du gør det selv under “info/downloads”. 

Hvis du vil være helt sikker på det bliver skåret flot og præcist, eller hvis designet er for kompliceret til dig og din hobbykniv, så kan vi sagtens skære akustikpladerne for dig, da vi har en særlig maskine til netop dette formål.

Du er altid velkommen til at komme forbi på vores adresse og se vores showroom og få en uforpligtende snak med en af vores ansatte.
Det er dog bedst, hvis du ringer i forvejen og aftaler et møde.