Bæredygtige akustikplader

Der er 4 varer.

Beskrivelse:

Vores AQsorb akustikplader bruges i stort omfang til støjdæmpning og lydisolering af bl.a. hoteller, kontormiljøer og private hjem. Pladerne er lydabsorberende og kan derfor hjælpe med at skabe et godt indeklima og en bedre akustik i rummet.
AQsorb består af 100% genanvendeligt PET plast, og er derfor både en miljøvenlig og bæredygti...

Beskrivelse:

Vores AQsorb akustikplader bruges i stort omfang til støjdæmpning og lydisolering af bl.a. hoteller, kontormiljøer og private hjem. Pladerne er lydabsorberende og kan derfor hjælpe med at skabe et godt indeklima og en bedre akustik i rummet.
AQsorb består af 100% genanvendeligt PET plast, og er derfor både en miljøvenlig og bæredygtig løsning til at dæmpe støj.
AQsorb materialet ligner filt og kommer derfor også i et stort udvalg af farver, der gør det muligt at tilpasse sine akustikløsninger ens foretrukne indretning. Mange vælger at kombinere farverne, for at skabe et originalt og unikt design.

Se udvalgte designs lavet med miljøvenlige og bæredygtige AQsorb akustikplader her.

AQsorb lydabsorberingsevner:

AQsorb akustikplader er det bedste og mest populære lydabsorberende materiale vi sælger.
Ved sammenligning med andre lydabsorberende materialer, leverer vores akustikplader en relativ bedre auditiv oplevelse, da AQsorb dæmper lineært over hele frekvenspektret og gør derfor, at lyddæmpningen føles mere naturlig,
fremfor andre materialer, hvor man enten vil opleve en reflektion af lyde med dybe eller høje toner.
AQsorb er gennemtestet til en lydabsorptionskoefficient (NRC) på 0.85 gennemsnitligt over hele frekvensspektret.
NRC betegner den totalt absorption af den indkommende lyd, der går fra 0 (total reflektion) til 1.00 (total absorption af den indkommende lyd) og AQsorb er derfor ideel materiale til at afhjælpe diverse støjgener.
Vores erfaring er, at man vil bemærke en tydelig effekt på rumakustikken og i særdeleshed lavfrekvensstøj ved opsætning af AQsorb akustikplader,
og vi anbefaler derfor man at påtænker akustikløsninger, og design af disse, ind i alle relevante lokationer; hvad end det er samtalekøkkenet med generende ekko, eller fælleskontoret med mange forskellige støjkilder.

Inspiration til brug af AQsorb akustikplader:

  • Hotel foyeren, mødelokaler og værelser
  • Restauranter og spisesale
  • Åbne kontormiljøer
  • Foredragssale og auditorier
  • Biblioteker og læsesale
  • Store rum på skoler og universiteter
  • Privat bolig – køkken / alrum og stue

Skal jeg vælge 9mm, 12mm eller 24mm plader?

Tykkelsen af pladen, kommer meget an på, hvad du skal bruge dem til, men en tykkere plade er ikke nødvendigvis lig med mere lydabsorbering, da lyden stadig skal kunne trænge gennem materialet, for at reflektionerne af lyden kan bremses.
I det fleste tilfælde vil 9mm være rigeligt, hvis det bare handler om lydabsorbering i form at vægkomponenter, men hvis man gerne vil bruge pladerne til en bordskærm, eller andet, der kræver et mere stabilt materiale, så anbefaler vi 12mm og 24mm.
Send gerne en mail til info@aqdeco.com eller ring 77 344 322 og fortæl os, hvad du ønsker at bruge pladerne til, så kan vi guide dig til den rette tykkelse.

Tilpasning:

Ønsker man akustikpladerne i bestemte mål, kan man beskære dem ved brug af en hobbykniv med nyt blad, eller man kan bruges vores AQsorb høvl, som er et værktøj specifikt lavet til at skære i pladerne. Find AQsorb høvl her.
Vi har også mulighed for at skære dem som ønsket, hvad end det bare er på mål, eller efter mere advancerede former og arbejdstegninger. 
Send en mail til info@aqdeco.com eller ring på 77 344 322 for at høre mere om, hvad der er muligt.

Montering:

AQsorb akustikplader er nemme at montere, men monteringsmetoden afhænger af overfladen man 
ønsker at montere på, samt størrelsen på pladen, der skal monteres. 
Mindre stykker AQsorb kan med fordel monteres med velcro, der gør opsætningsprocessen nemmere og hurtigere. 
Hele plader kan enten limes eller skrues fast. Vi anbafaler linoleumslim, men hvis pladen skal monteres i loftet, bør man altid give den et par skruer. 
Send en mail til info@aqdeco.com eller ring på 77 344 322, hvis du er i tvivl om, 
hvordan det er bedst at montere AQsorb pladen på din ønskede overflade, og så guider vi dig.

Bæredygtighed:

AQsorb akustikplader består af 100% genanvendeligt PET plast, hvoraf 90% er post-consumer content, altså plastaffald der bliver genanvendt. 
Til producering af AQsorb bruges plastflasker, der er fisket op af verdenshavene. 
Der går 72 plastflasker til hver af vores AQsorb plader, og ved at benytte vores produkter er man derfor helt automatisk med til at stabilisere jordens økosystemer 
og støtte genanvendelsen af jordens resourcer, der sørger for at materielets cyklus forsat lever i vores biologiske kredsløb, 
hvor det skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi, fremfor bare at ende ude i havet til fare for dyr, planter og naturlig vækst.

Læs meget mere om AQsorb materialet i vores brochure lige her.

Mindre
Mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her