Velkommen til AQdeco webshoppen!


Hos AQdeco specialiserer vi os i alt inden for filt og akustikløsninger, og med vores brede sortiment af forskellige typer filt, føler vi os klædt på til at dække alle behov; om end det er filt til tekniske formål eller dekorative løsninger. Vores shop består af et bredt udvalg af kvalitetsfilt i både uld og polyester i flere størrelser og mange farver - Alt vores uldfilt er blandt andet OEKOTEX-certificeret og brandhæmmende.

AQdeco har et ønske om at være Nordens foretrukne partner og leverandør af kvalitetsfilt og akustikløsninger til både private og professionelle. Dette vil vi opnå ved altid at fokusere på personlig rådgivning og vejledning til både store og små projekter - Vores salgsmedarbejdere sidder altid klar på mail til at besvare alle spørgsmål du måtte have. Udfyld kontaktformularen og send din forespørgsel her, og vi vil sørge for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Når det kommer til forbedring af rumakustik, støjreducering eller lydisolering, så anbefaler vi i langt de fleste tilfælde at bruge vores AQsorb akustikplader, der er miljøvenlige, bæredygtige og produceret af plastaffald fra verdenshavene.
Foruden det grønne aspekt, så har AQsorb materialet fantastiske lydabsorberende egenskaber, der – sammenlignet med andre materialer – leverer en bedre auditiv oplevelse, da det dæmper lineært over hele frekvensspektret, og derved får man en mere naturlig lyddæmpning.
Det er blandt andet denne kombination af at gøre en indsats mod forureningen af verdenshavene og samtidig kunne levere et professionelt og bæredygtigt produkt af højkvalitet, som vi her hos AQdeco dyrker og har professionaliseret os i.

Vi er selv meget imponerede over anvendelsesmulighederne af materialet, så vi leder konstant efter nye måder at inkorporere det, så alle kan være med. Dette er også inspirationen til vores lydabsorberende møbelsortiment, hvis design helt eller delvist er lavet af miljøvenligt og bæredygtigt PET filt. Her hos AQdeco tror vi nemlig på en mere grøn og bæredygtig verden, og vi tror på, at livscyklussen for plastflasker sagtens kan forlænges og få nyt liv i form af designerstole eller -lamper, i stedet for at ende i havet.

Vi håber, at vi gennem denne portal kan inspirere folk og virksomheder til at tænke større og grønnere - og opdage de mange innovative og unikke muligheder, der rent faktisk eksisterer, eller kan skabes, når det kommer til indretning og design af akustikløsninger.

Man er altid velkommen til at ringe eller skrive til vores dygtige medarbejdere, eller efter aftale kigge forbi Æblegyden 3 i Ejby på Fyn til en præsentation af vores showroom. Mandag-torsdag er der åbent fra kl. 9:00 til kl. 16:00, og fredag kl. 9:00 til kl. 15:30.


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her