Dana Lim Linoleumslim - 256

DL_7233

Linoleumslim 256 fra Dana Lim i 10 liters spand. 

Linoleumslim 256 er en vandbaseret dispersionslim, særlig udviklet til bl.a. linoleum. Limen har et godt hug allerede i vådlimstadiet og en lang åbentid.

Anvendes til limning af linoleum på sugende og svagt sugende underlag som beton, træfiberplader og cementspartelmasser. Limen er også velegnet til fx. tæpper, filt og AQsorb akustikplader.

Flere detaljer

3 Enheder

Advarsel: Sidste enheder på lager!

850,00 DKK

inkl. moms

Vi anbefaler Linoleumslim 256 til pålimning af filt og AQsorb akustikplader. Find vores monteringsguide lige her.

Fysiske / kemiske data:
Type: Vandbaseret co-polymer dispersion
Farve: Lys beige
Konsistens: Pastøs, tixotropisk
Tørstofindhold: ca. 68 %
Vægtfylde: ca. 1,3 kg/liter
Holdbarhed: Minimum 12 måneder i uåbnet emballage ved kølig opbevaring.
Opbevares frostfrit.

Sådan påfører du limen: Limen påføres bedst med en tandspartel. Belægningen monteres i den våde lim. Ved limning på svagt sugende underlag bør belægningen først monteres efter ca. 20 minutters ventetid. Limen skal dog stadig føles våd og give afsmitning på bagsiden af belægningen. Linoleum er et naturmateriale hvori der forekommer fugtbetingede bevægelser. Der bør tages hensyn til dette ved tilskæring. Belægningen tromles straks efter montering og igen efter ca. 1 time.

Mængden af lim du skal bruge: Den anbefalede limmængde afhænger af belægningstypen. Hvis der er tale om linoleum, skal du regne med 3 m²/liter. Hvis det er tæpper, så skal du regne med 4 - 5 m²/liter. Der er 10 liter lim i en spand.

Linoleumslim 256 er indeklimamærket iht. Emicode EC 1PLUS og opfylder kravene i GSO Gulvfakta til linoleumslim iht. Nordtest 141, Nordtest 142, Nordtest 143 og Nordtest 146.

Brugsanvisning

Sådan bruger du Linoleumslim - 256

Download (818.02k)
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her