Uldfilt

Der er ingen produkter i denne kategori.

Beskrivelse:

Luksus Uldfilt er et naturprodukt i 100% uld, der bruges til bl.a. tæpper, vægbeklædning, hynder og underlag. Brugen af uldfilt er især udbredt blandt arkitekter, designere og møbelproducenter.

Vores uldfilt kan leveres i mål efter lige præcis jeres ønsker, og findes i mange farver og 3mm og 5mm tykkelse. Filten kan bestilles med do...

Beskrivelse:

Luksus Uldfilt er et naturprodukt i 100% uld, der bruges til bl.a. tæpper, vægbeklædning, hynder og underlag. Brugen af uldfilt er især udbredt blandt arkitekter, designere og møbelproducenter.

Vores uldfilt kan leveres i mål efter lige præcis jeres ønsker, og findes i mange farver og 3mm og 5mm tykkelse. Filten kan bestilles med dobbeltklæbende tape på bagsiden eller med skridsikkert underlag.
Noget af gode ved uldfilt er, at det er meget nemt at gengøre, da filtens overflade er vand- og smudsafvisende. Pletter fjernes med en fugtig klud uden brug af rengøringsmidler.

Kort om vores uldfilt:

Type: AQdeco Luksus Uldfilt
Rullebredde: 190/200 cm
Længde: Læg antal enheder (meter) du ønsker i kurven. For vores uldfilt, er der en mindste ordre på 5 meter.
Tykkelse: 3mm og 5mm
Densitet: 0,30 g/cm3
Materiale: 100% uld
Allergivenligt: Ja
OEKO-TEX Certificieret Standard 100, Klassifikation 1: Ja
Brændhæmmende: B-s1,d0-klassifikation (tidligere kaldet klasse A)
Miljø: Naturprodukt, 100% biologisk nedbrydeligt

Inspiration til brug af vores uldfilt:

Uldfilt har utrolig mange anvendelsesmuligheder og du kan bl.a. bruge det til dekoration af boliger; vægbeklædning, beklædning af møbler, duge eller hynder til stole eller andet. Det kan også bruges til beklædning i form af hjemmesko, såler, tasker, hatte, mm.

Uldfilt og lydabsorbering:

Mange henvender sig til os med et ønske om at købe filt til lydabsorbering. Filt er lydabsorberende, og fordi det er et livligt materiale, er det nemt at beklæde genstande eller vægge med anderledes kurver. Når det kommer til lydabsorbering, så tror mange fejlagtigt, at jo mere materiale man bruger, jo mere absorbere det også lyden; det er ofte slet ikke tilfældet, da lyden også skal kunne trænge gennem materialet for at blive brugt. I uldfiltens tilfælde, er materiale så kompakt, at vi vil anbefale at bruge 3mm frem for 5mm, da 3mm uldfilt er den mest lydabsorberende af de to. Men hvis du virkelig har behov for at forbedre rumakustikken, så anbefaler vi 9 ud af 10 gange at prøve vores AQsorb-akustikplader; det har den bedste lydabsorberende effekt, det er brandhæmmende og det er lidt at montere, da det kommer i pladeformat. Find vores AQsorb-akustikplader lige her.

Mindre
Mere
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her