Filt

Hos AQdeco finder du et stort udvalg af filt til forskellige formål. Vi rådgiver i filt og akustikløsninger og tilbyder gerne speciallavet løsninger baseret på dine ønsker.

Filt til dekorative og kreative formål

Uldfilt og hobbyfilt bruges til dekorative og kreative formål. Begge typer filt findes i et stort farveudvalg. Uldfilt er bl.a. det man bruger til opsætning på vægge eller andet interiør og bruges både for æstetikken og lydabsorberingens skyld. Mange bruger uldfilt fremfor hobbyfilt til indretningsløsninger, bl.a. fordi uldfilt er brandhæmmende.

Andet materiale der er brandhæmmende og som kan bruges til beklædning af bl.a. lofter, vægge eller andet, er vores bæredygtige akustikplader, AQsorb®

Hobbyfilt er til gengæld et rigtigt godt materiale til både små og store kreative projekter eller DIY's, da det er et prisvenligt materiale og så er det nemt at klippe og sy i.

Filt til tekniske formål

Filt til mere tekniske formål, fx til underlag, maskiner, værktøj eller maskinsmøring, kan bl.a. være nålefilt og industrifilt.

Nålefilt er en syntetisk og slidstærk filt, der kommer i ruller med eller unde klæb. Denne type filt har vi mulighed for at tilskære til rondeller eller andet du evt. har brug for.

Industrifilten er lavet af uld og er derfor brandhæmmende, hvilket nogle gange er vigtigt alt efter, hvad filten skal bruges til. Industrifilt kommer i forskellige densiteter, og hvis man bl.a. leder en virkelig hård filt, så finder man det her.

Hos AQdeco har vi både skære- og stansemaskiner til at bearbejde filten. Vi hjælper dig gerne med at skære filten på mål, eller i særlige former og motiver.

Jeg ved ikke, hvilken type filt jeg skal bruge?

 Vi oplever ofte, at når man fx skal udskifte filt der bruges til tekniske formål, så ved man ikke altid hvilken type filt det egentlig er der skal bruges. Måske har filten ikke være udskiftet i mange år, eller måske er det første gang den skal udskiftes. Vi har god erfaring med at folk sender os en sample af filten, for at vi så kan identificere materialet, tykkelsen, densiteten osv. og vende retur med en løsning og en pris til dig. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at ringe til os på 77 344 322. Hvis du vil sende sample af en filt, skal det sendes til: 

AQdeco ApS
Fabriksvej 2A
5592 Ejby

Husk at gøre opmærksom på, at du sender noget til os ved at sende en mail på info@aqdeco.com