Afskærmning og lydabsorbenter

Akustikpaneler
Friis & Moltke x AQdeco

Download produktkatalog her

Introduktion til BRIX: Bæredygtig elegance og funktionalitet i ét

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste produktserie, BRIX, skabt i samarbejde med den anerkendte arkitekt- og designvirksomhed Friis & Moltke. BRIX-serien består af en række funktionelle og stilfulde gulvskærme og vægabsorbenter, der er designet til at forbedre akustikken og æstetikken i kontormiljøer og lignende.

BRIX: Dansk design og bæredygtighed i perfekt harmoni

BRIX er dansk produceret dansk design – en kombination af enkle og rene linjer, der udstråler både volume og fyldighed. Det er mere end blot et akustikprodukt; det er et arkitektonisk statement. Hver enhed i serien er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne, og de er designet til at fylde mere visuelt uden at optage ekstra plads.

Akustisk præstation der gør en forskel

BRIX-seriens produkter er designet med et hulrum, der virker positivt på akustikken ved at dæmpe både direkte og indirekte støj. Dette bidrager til at reducere efterklangstiden og skaber en mere behagelig arbejds- og opholdsatmosfære.

Bæredygtighed i fokus

Vi er stolte af at kunne sige, at BRIX-serien er produceret i Danmark med FSC-certificeret træ og vores eget bæredygtige akustikmateriale, AQsorb®. Disse produkter indeholder ingen metal- eller plastkomponenter ud over det genanvendelige plastmateriale i AQsorb®-pladerne. Dette gør BRIX til et bæredygtigt valg for miljøbevidste kunder. AQsorb® består af hele 75% allerede genanvendt PET plast.

Om Friis & Moltke: Skabere af tidløst design
Friis & Moltke er en dansk arkitektvirksomhed, grundlagt i 1954. Deres designfilosofi hviler på en dyb forståelse for samspillet mellem arkitektur, interiør og design. Med BRIX-serien har de kombineret deres unikke designvision med vores fokus på bæredygtighed, hvilket har resulteret i en serie af produkter, der er både tidløse og bæredygtige.


Akustikprodukter i BRIX serien

Lyddæmpende skærmvæg 160x120 cm 
En akustikvæg til kontorafskærmning. Med en dybde på 14,5 cm, er det et
markant produkt, der med det enkle kantede design, giver en arkitektonisk fremtoning i rummet uden at det støjer visuelt. Der medfølger stationære ben i egetræ, eller der er mulighed for at tilkøb hjul til skærmvæggen. Grundet materialets lethed, er det en skærmvæg, der er nem at flytte rundt på, så man hele tiden kan optimere placeringen af skærmvæggen efter situation og behov. Skærmvæggen er bl.a. velegnet til kontormiljøer og uddannelsesinstitutioner, hvor der er behov for dæmpning af lyd og støj. 

Lydabsorbent 120x60 cm og 60x60 cm
Vores BRIX lydabsorbenter er en flot og dekorativ løsning, der kan opsættes på vægge, hvor de vil forbedre akustikken. Med sin dybde på 7 cm, virker vægpanelet markant, men grundet sin letvægtige konstruktion er den ganske mobil og let. Lydabsorbenterne kan opsættes enkeltvis hvor der er behov, men kan også sættes sammen, så man kombinerer størrelser og farver, for selv at designe en variant med de bygningssystemvenlige størrelser på hhv. 120 og 60 cm. BRIX akustikpaneler til væg opsættes på et metalophæng, der gør det nemt at finjustere placeringen.

BRIX-serien repræsenterer den perfekte balance mellem funktionalitet, bæredygtighed og design. Vores mål er at skabe produkter, der gør en positiv forskel på akustikken og tilføjer design og rene linjer til indretningen.