Afskærmning og lydabsorbenter

Akustikpaneler
Friis & Moltke x AQdeco

Download produktkatalog her

Friis & Moltke har designet en serie af funktionelle og stilrene gulvskærme og vægabsorbenter, der bl.a. kan bruges til afskærmning, støjdæmpning og forbedring af akustik i alle kontormiljøer eller lignende.

Vi kalder serien for BRIX.

Det er dansk design og dansk producerede akustikprodukter, der erkendetegnet ved rene linjer, samt stor volume og fyldighed. Produktserien fylder mere visuelt uden at optage ekstra plads, og serien er et statement fremfor en undskyldning eller en lappeløsning. Hvert produkt kan fungere på et individuelt plan, men de kan også kombineres og derved skabe en rød tråd i indretningen og akustikløsningen.

Akustisk virker hulrummet i produkterne positivt, da det dæmper både direkte og indirekte i rummet og bidrager positivt til at sænke efterklangstiden. 

Alle produkter i BRIX serien er lavet af FSC certificeret træ og vores bæredygtige akustikplader, AQsorb®. Produkterne er lavet helt uden tilføjelse af metal og plast, foruden den genanvendelige plast, der findes i akustikpladerne. AQsorb® består af 75% allerede genanvendt PET plast.

Friis & Moltke
Dansk arkitektvirksomhed grundlagt i 1954. Deres design hviler på en forståelse for samspillet mellem arkitektur, interiør og design. Hos Friis & Moltke fokuserer man på at udvikle langtidsholdbart design for at skabe noget der er bæredygtigt, men der samtidig har den velkendte Friis og Moltke kant.


Akustikprodukter i BRIX serien

Lyddæmpende skærmvæg 160x120 cm 
En akustikvæg til kontorafskærmning. Med en dybde på 14,5 cm, er det et
markant produkt, der med det enkle kantede design, giver en arkitektonisk fremtoning i rummet uden at det støjer visuelt. Der medfølger stationære ben i egetræ, eller der er mulighed for at tilkøb hjul til skærmvæggen. Grundet materialets lethed, er det en skærmvæg, der er nem at flytte rundt på, så man hele tiden kan optimere placeringen af skærmvæggen efter situation og behov. Skærmvæggen er bl.a. velegnet til kontormiljøer og uddannelsesinstitutioner, hvor der er behov for dæmpning af lyd og støj. 

Lydabsorbent 120x60 cm og 60x60 cm
Vores BRIX lydabsorbenter er en flot og dekorativ løsning, der kan opsættes på vægge, hvor de vil forbedre akustikken. Med sin dybde på 7 cm, virker vægpanelet markant, men grundet sin letvægtige konstruktion er den ganske mobil og let. Lydabsorbenterne kan opsættes enkeltvis hvor der er behov, men kan også sættes sammen, så man kombinerer størrelser og farver, for selv at designe en variant med de bygningssystemvenlige størrelser på hhv. 120 og 60 cm. BRIX akustikpaneler til væg opsættes på et metalophæng, der gør det nemt at finjustere placeringen.