Nålefilt til tekniske formål

Bestil nålefilt her.

Nålefilt er den alsidige og robuste løsning til en lang række anvendelsesformål. Vores udvalg af nålefilt i løbende meter kan du bl.a. bruge til tæpper, måtter eller løbere. Denne syntetiske filttype er kendt for sin slidstyrke og alsidighed, og den er ideel til særlig praktiske formål.

Anvendelsesmuligheder for nålefilt:

  • Tæpper: Tæpper til kontormiljøer, biler eller andet. Det er en slidstærk løsning.
  • Måtter: Beskyt gulve og sarte overflader med nålefiltmåtter. Det bliver særligt brugt til produktion, hvor der er sarte elementer, der ikke må udsættes for ridser eller andet.
  • Rondeller, strimler eller andet: Nålefilt kan tilskæres særlige emner, hvis du ønsker et beskyttende lag filt.

Specielle nålefiltvarianter:

  • Genbrugsfilt til Akustik: Vores genbrugsfilt til akustik er en miljøvenlig løsning lavet af sammensatte filtrester. Sammensætningen af filt rester vil hovedsagelig være syntetisk filt, men der kan også være rest af uld i. Farven kan variere fra rulle til rulle, hvilket giver et unikt udseende. Denne prisvenlige filt er perfekt til at reducere genklang i rummet og kan let monteres under borde, stole, skabe og andre overflader. Hvis du søger mere dekorative akustikløsninger, anbefaler vi vores AQsorb akustikplader. Disse plader tilføjer ikke kun lydabsorption, men også æstetisk appel til dit rum.

Vi tilbyder nålefilt per løbende meter, hvilket giver dig fleksibiliteten til at købe præcis den mængde, du har brug for. Vi kan også skære filten ud i ønskede dimensioner for at sikre, at den passer perfekt til dine projekter. Vores nålefilt er skabt til at opfylde dine behov for holdbarhed og funktionalitet.