Industrifilt til tekniske formål

Hvad bruger man industrifilt til?

Industrifilt anvendes til tekniske formål, som f.eks. absorbering af væsker, oliesmøring, friktionsbremse, støddæmpning, beskyttelse, afdækning, samt til produktdele og filtrering.

Industrifilt, også kaldet teknisk filt, bruges i mange forskellige industrier bl.a. auto-, stål- og møbelindustrien samt indenfor elektronik, optisk udstyr, papir, glas og brugskunst.

Industrifilt kommer i forskellige densiteter, så hårdheden af filten passer til formålet. Vi gør opmærksom på, at fordi der findes et så stort udvalg af tykkelser og densiteter, så er denne type filt ikke en lagervarer, men noget vi bestiller hjem efter behov.

Filtemnerne leveres som ordreproduktion. Det vil sige, at der leveres et større antal efter aftale. For at undgå rester, produceres tekniske filtemner typisk af hele ruller.

Industrifilt kan også bestilles med dobbeltklæbende tape på bagsiden.

Se udvalget af industrifilt her.

Hvad bruger man ikke industrifilt til?

Vi anbefaler ikke, at man bruger industrifilt til dekorative løsninger eller akustiske formål. Filten bruges hovedsageligt til tekniske formål, og er derfor ikke en "pæn" filt. Hvis du søger det bedste materiale til akustik, så anbefaler vi vores bæredygtige akustikplader, AQsorb® og hvis du søger en uldfilt til dekorative formål, så kan du finde det her.

Er du i tvivl om hvilken type filt du skal bruge? 

Vi oplever ofte, særlig når det er filt der bruges til maskineri, at man nogle gange kan være i tvivl om hvilken type filt der egentlig skal bruges. Den gamle filt har måske ikke været udskiftet i mange år, eller den er måske aldrig nogensinde blevet skiftet, så derfor kender du ikke kvaliteten eller densiteten af filten. Her har vi stor erfaring med, at du kan sende os en stump af filten, som gør, at vi er i stand til at identificere hvilken type du skal bestille.
Du sender bare filten til:
 
AQdeco ApS
Fabriksvej 2A
5592 Ejby

Husk at gøre os opmærksom på, at du har sendt os noget, samt dine kontaktoplysninger.