Akustik opslagstavle - Brug AQsorb® som opslagstavle

Akustik opslagstavle - Brug AQsorb® som opslagstavle

Akustikplader tjener normalt et specifikt formål – at forbedre akustikken i rummet ved at reducere efterklang og støj. Men hvad, hvis vi fortalte dig, at disse plader kan gøre meget mere end det? Hvad hvis de også kan blive en stilfuld opslagstavle tilpasset din virksomhed, kontor, eller lignende?

Opslagstavle lavet af AQsorb akustikplader

 

Personliggørelse med Præcision

Vi har allerede haft fornøjelsen af at udarbejde en opslagstavle til Georg Jensen Danmark, hvor vi skabte en unik opslagstavle ved at skære deres initialer, "GJD," ind i AQsorb® pladen. Dette er blot én måde, du kan tilpasse din opslagstavle og give den en personlig design præg, der afspejler dit brand eller kontorets indretning.

Akustik og Funktionalitet

Selvom AQsorb® plader kan bruges som opslagstavler, mister de ikke deres primære funktion som akustikløsning. Tværtimod kan de hjælpe med at dæmpe lyden i rummet, hvilket skaber et mere behageligt arbejdsmiljø. AQsorb® er både et brandhæmmende og bæredygtigt materiale, der er ideelt til alle større kontormiljøer og lignende.

Sådan Skaber Du Din Egen Personlige Opslagstavle med AQsorb

Vælg dit Design: Overvej, hvordan du vil tilpasse din opslagstavle. Det kan være dit logo, initialer, eller måske et citat der siger noget om din virksomhed/brand. Når du vælger design, kan du vælge mellem vores 30+ forskellige AQsorb farver. Er designet meget detaljeret, så vil vi anbefale at få det UV printet på pladen.

Skæring og Tilpasning: Med præcisionsudstyr kan AQsorb® plader skæres nøjagtigt efter dit ønskede design. Dette skaber en unik og professionel finish.

Opslag og Organisation: Nu er din opslagstavle klar til at blive brugt til opslag, beskeder og organisering enten i dit hjem eller på kontoret.

AQsorb® akustikplader som opslagstavle er et perfekt eksempel på, hvordan funktionalitet og design kan gå hånd i hånd. Det tilføjer ikke kun en personlig berøring til dit rum, men det hjælper også med at skabe en mere behagelig akustik. Så hvorfor nøjes med en almindelig opslagstavle, når du kan have både skønhed og ydeevne i én?

Tilbage til blog