Om os

AQdeco blev dannet tilbage i 2012, men har siden 2016 været en del af Skumgaarden ApS, der i dag består af Skumgaarden, Livingbykolster og AQdeco.

Hos AQdeco specialiserer vi os i alt inden for filt og akustik til både private og professionelle. Vi udvikler innovative akustikløsninger, der kan inkorporeres i indretningen af det moderne hjem, samt det funktionelle kontormiljø.

Vores produkter tager udgangspunkt i personlig vejledning og sparring med kunderne, for at opnå et både funktionelt og æstetisk tilfredsstillende resultat. Vi laver akustikløsninger til både øjne og ører.

Vi skærer alle vores projekter in-house, og kan derfor tilbyde 1:1 rådgivning, hvor du har mulighed for at være en del udviklingsprocessen.

Vi er eksperter i bæredygtigt design, da vores akustikplader består af 100% genanvendeligt og miljøvenligt PET, og vi arbejder samtidig ud fra et minimum-waste koncept, hvor al design og produktion bliver udviklet med henblik på så lidt spild som muligt; uundgåeligt spild genanvender vi enten til andre projekter eller emballage